Naši iznimno uspješni u Osijeku!

12.5.2018. Pannonia OpenPannonia Open, Osijek, 12.5.2018., Karl, Veber i Winkler

Danas smo gostovali u Osijeku iz kojeg nosimo sjajne rezultate! Imamo osvajače MSA, WS, MSB i dijelom MD u kojem je Karl igrao s Albrechtom. U MSC Popović je bio treći, a u XD Ilić/Kralj drugi. Dakle, skoro sve! 
Ono što se krije ispod medalja je informacija da je Karl s potrganim koljenom igrao pod šifrom “Tomislav Tobijas” pa ćete u rezultatima pronaći da je Tobijas osvojio MSA što mu vjerojatno ne uspije ni u mokrim snovima, pronaći ćete da je Horvat tukao Udovičića za zlato MSB-a rezultatom 27-25, 19-21, 21-14 (BRAVO!!!), te da je Maja 4. ili 5. put skinula skalp trenerici Andrei za zlato WS kategorije.

Naravno, mnogo je tu priča, no ono što je tragično je odaziv kakav ovi sjajni ljudi nisu zaslužili jer su išli cijeloj regiji u goste!!! Od 31 igrača u dvorani, 9 ih je bilo iz Flexa, 15-ak iz Osijeka i nešto sitno Mađara. Čak je i FL sjeo u auto i došao iz Zagreba zabavljati koljenaše Hummela i Bana Organizator je osigurao bogate sponzore, novčane nagrade (!) te zajednički obrok za sve natjecatelje pa je zapravo šteta da “bend svira, a nema publike”. 

POPIS POBJEDNIKA

Naše sljedeće postaje su Masters ZaBaT lige pa potom Beograd! U lipnju Mrežnica, Rijeka, Murter, Split, Čazma… 

3. Pannonia Open, 12.5.2018.