Maja završila slovensku Trump ligu s 3 pehara!

16.12.2017.
U slovenskom Celju održan je posljednji turnir Trump lige, sustava turnira koji su Slovenci Maja Žubrinić, ukupni poredak, Trump liga, Slovenija 2017uspješno prebacili na “suvremeni” kalendar koji sezonu pozicionira od 1. siječnja do kraja prosinca aktualne kalendarske godine. U rekreativnom sustavu Hrvatske, sezona je i dalje od 1. rujna do kraja lipnja.

Turnir kao takav za našu je Maju bio više revijalnog karaktera, a najbitnija stavka svakako su bili pehari ukupnog plasmana. Maja je tu ligu završila na prvom mjestu u pojedinačnoj i parskoj te na drugom mjestu u mješovitoj konkurenciji!
U singlu je iza nje Nina Šarić koju je pobijedila na jednom od nedavnih turnira (BIT Open, Ljubljana), u ženskim parovima iza Maje je Ivana Mikinac iz zagrebačkog Tigra, a u mješovitim parovima Maja gleda u leđa Nini Šarić.

Nakon osvajanja Li-Ningove lige, posljednje prije zatvaranja te dvorane u Ljubljani, Maja je tako dodala još jedan ligaški uspjeh u svoj životopis, a dodajmo i kako je Maji za ovaj plasman u prosjeku trebalo 12 turnira po kategoriji! Svaka čast!!!

P.S. U ukupnom poretku muškog singla naš Hrvoje Špes završio je treći, a da to nije ni znao! Maja mu je u Zagreb donio pehar, a kada ga je trener Filip na aktualcu pred svima pohvalio – ostao je blago rečeno šokiran! 😀