Gostovali smo na prvom Bjelovar Openu i vratili se sa 4 postolja!

Ana Burić Mia Milas4.2.2017.
Fotografijom smo u Bjelovaru gdje je BK Sokol organizirao prvi Bjelovar Open, a mi smo imali 4 postolja (MSB, WS, WD, XD)!
Goran Trtinjak časno je branio boje kluba i završio treći u MSB što je realno ako uzmemo u obzir količinu treninga. Petar Milas prošao je grupu, no potom je naletio na Škofa (nije se razigravalo od 5. do 8. mjesta što je značilo kraj Petrovog singla). U MSC razini predstavljao nas je novi član, Hrvoje Hlevnjak. Nažalost, u grupi im se zatvorio krug i Hrvoje je ispao na bod-razliku iako je čitavih 5 minuta pogreškom organizatora bio u četvrtfinalu. U spojenom ženskom singlu iz kojeg nemamo fotografiju Josipa je završila druga iza Suzane. Treća je Mia Milas, a četvrta Ana
Goran Trtinjak Dodjela Bjelovar Open MSBBurić. Budući da su posljednje dvije zapravo WSB, mogli bismo zaključiti da je Mia osvojila turnir barem na moralnom planu! Mia je igrala parove sa Marijom Škrtić i ta je kombinacija, na kojoj radimo već neko vrijeme, suvereno osvojila prvo mjesto ženskih parova. Bravo cure! Posebno je dojmljiv napredak Marije i veseli njezina motivacija za turnire! Škrtić Milas Bjelovar Open WD
Mješoviti parovi donijeli su dvije skupine, jednu u kojoj su svi miksevi iz BK Flexa i jednu u kojoj su ostali. Šteta da je do toga došlo, no situaciju najbolje koriste Josipa Krtić i njezin dečko Dino Bečaj koji na kraju uzimaju broncu ispred Škrtić/Trtinjak. Milasi su u gore spomenutoj grupi izvukli deblji kraj i u zatvorenom krugu ispali za točno 3 poena. Pa idemo opet onu staru: “SVAKI POEN JE BITAN!”
Turnir je, pored dječjih tehničkih bolesti prvog turnira, imao neviđen nagradni fond, medalje ručno izrađene od stakla te after party. Svaka čast organizatorima!