BK Flex na Veteranskom prvenstvu Hrvatske s 5 medalja!

Leo Miler Prvenstvo i Kup11.2.2017.
Iako su nas tjedan dana ranije seniori razočarali ponajviše činjenicom da su nastupili samo Karl i Špes (rezultat je bio zadovoljavajuć jer su ostvarili prve seniorske pobjede o čemu je pisao i Gol.hr), veterani su donijeli mnogo sreće u klub. Prvo lice bio je najstariji među njima, Leo Miler, apsolutna legenda kluba i budući stanovnik klupske kuće slavnih ako će je BK Flex ikada graditi! :)

Leo je osvojio po prvi put održanu kategoriju muškog singla +55 godina te pritom pokupio pehar ukupnog pobjednika prošlosezonskog Kupa Hrvatske za istu kategoriju. Medalji u pojedinačnoj kategoriji Leo je dodao srebro s partnerom Damirom Skorupom u MD +45 čime je zaokružio sjajan nastup u Čakovcu.Leo Miler prvak Hrvatske 55+
Zbog osobnih problema manje trenira, no svoj ugovor poštuje u slovo i ponosni smo na njegove rezultate!

Parsku medalju donijeli su nam Goran Miletić i Mario Mahečić u MD+35. Kao prvu prepreku knock-out režima prošli su upravo gore spomenutog Milera i Miškovića, a u polufinalu su bolji bili Lovrić i Šaban (na PH se ne razigrava za 3. mjesto). Bronca u džepu ipak nije značila kraj za Maria koji pobjedom nad klupskim kolegom Furdom (MS+35) dolazi do polufinala što je značilo još jednu broncu. Bravo!

Mario Mahečić MS broncaPosljednja medalja posebno nam je draga jer su svoje prve službene nastupe kao miks zabilježili Monika Stipanović i Siniša Mišković. U rekreativnom segmentu dokazivali su se godinama da bi relativno nedavno došli na brušenje znanja u BK Flex. Klub ih je vezao ugovorom i vratili su nam na najbolji mogući način – medaljom na Prvenstvu Hrvatske! Skromni i u strahu došli su na turnir, a vratili su se s prvom prvenstvenom/službenom medaljom u mješovitim parovima otkako je kluba.

Monika Stipanović Siniša Mišković

Mario Mahečić Goran Miletić bronca MD

Mario Mahečić Goran Miletić

Leo Miler doprvak Hrvatske 55+MD

Sve rezultate možete pronaći OVDJE.
Bravo veterani! Ciljevi su ispunjeni i opravdali ste povjerenje!